Om oss

Litt om oss, og hvor vi vil.

Teamet

Hvem er vi?

Cobrief ble startet av Even Dalen, Audun Wigum Arbo og Jonas Klafstad, som sammen har bred erfaring og kompetanse innen design, teknologi og startuplivet. Vi har som medgründere tidligere bygget et produktselskap og har nå begitt oss ut på et nytt eventyr for å løse anbudsfloka.

Ideen til Cobrief fikk vi etter at flere personer vi pratet med uoppfordret klagde på anbudsprosessen. Anbudsprosesser er ikke akkurat noe som får folk til å hoppe opp av stolen i begeistring, men vi mener at ved å forenkle og automatisere prosessen, samtidig som vi gjør det litt gøy, kan vi få til noe bra.

Mulighetene

Store muligheter

Hvert år bruker offentlig sektor i Norge over 700 milliarder kroner på innkjøp gjennom anbudskonkurranser. Årlig blir det levert mellom 40- og 50 000 anbud i Norge, og mange leverandører bruker hundretusener på hver besvarelse.

Prosessen for leverandører som deltar i anbudskonkurranser er tungvinn og det finnes ingen verktøy som støtter de gjennom hele reisen.

Vår løsning er et digitalt verktøy som hjelper leverandører gjennom alle stegene i anbudsprosessen. Dette gjør vi ved å forenkle og automatisere det tidkrevende og overveldende anbudsarbeidet i en helhetlig løsning.

Målet

Vår målsetning

Vårt mål er å bli leverandørenes åpenbare verktøy for anbudsarbeid i Europa ved å forenkle og ufarliggjøre anbudsprosessen.

For små bedrifter er vi produktet som gjør det mulig for dem å delta i offentlige anbudskonkurranser. For store bedrifter er vi arbeidsverktøyet som automatiserer de tunge prosessene, og lar selskapet fokusere på den unike verdien de bringer i anbudet.