Fagartikkel

4 dynamiske innkjøpsordninger for designbyråer i 2024

8. mai 2024

Dynamiske innkjøpsordninger for designbyråer

Er du et lite eller mellomstort designbyrå, burde du være klar over at det eksisterer en egen offentlig innkjøpsordning egnet for små og mellomstore bedrifter som ønsker å levere sine tjenester til det offentlige, kalt dynamisk innkjøpsordning (DPS).

Denne ordningen fungerer slik at en offentlig aktør lyser ut en kvalifisering, der bedrifter i alle størrelser kan søke om å bli kvalifisert, og videre bli en del av en gruppe selskaper som får delta i lavterskel "mini-konkurranser" i en begrenset periode (ofte 4 år). Både kvalifiseringen og "mini-konkurransene" har mindre krav til erfaring og økonomisk kapasitet enn tradisjonelle rammeavtaler, og er en perfekt arena for små og mellomstore bedrifter å skaffe referanseprosjekter fra det offentlige.

4 aktive ordninger

Vinmonopolet - Design og brukeropplevelse/Universell utforming

Vinmonopolet vil kjøpe konsulenttjenester innen design og brukeropplevelse/universell utforming i Oslo over 4 år (2024-2028) til en verdi av 9 000 000 NOK.

Se i Cobrief

Digitaliseringsdirektoratet - Brukeropplevelse, design og universell utforming

Digitaliseringsdirektoratet trenger konsulenttjenester innen brukeropplevelse, design og universell utforming for å levere tjenester tilknyttet Altinn-løsningen og andre prosjekter.

Se i Cobrief

Ruter AS - Design og brukeropplevelse

Ruter AS trenger tjenester innen design og brukeropplevelse i Oslo. De søker hjelp til team- og prosjektoppbygging, ledelse og kulturutvikling relatert til digitalisering og IT, samt HR, anskaffelser og operatørutvikling. Dette inkluderer spesifikt arbeid med tjenestedesign, interaksjonsdesign, grafisk design, brukertesting, analyse av brukeradferd og prototyping.

Se i Cobrief

Stavanger Kommune - Tjenestedesign

Stavanger Kommune trenger tjenestedesignkompetanse for å levere digitale tjenester som setter innbyggernes og brukernes behov i sentrum. Anbudet gjelder konsulenttjenester innen ulike designdisipliner, som skal brukes til å forbedre eller utvikle nye løsninger, samt støtte innovasjonsprosjekter med innsikt om brukerbehov.

Se i Cobrief

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg