Nyhet

Cobrief inngår samarbeid med CV Partner

12. januar 2024

Cobrief inngår samarbeid med CV Partner

Cobrief inngår samarbeid med CV Partner for å forenkle og automatisere anbudsprosessen for sine kunder. CV Partner, kjent for sin effektive håndtering av CV-er og referanseprosjekter, tilbyr en skybasert global ferdighetsdatabase som er lett tilgjengelig, søkbar og eksporterbar. Dette gjør det mulig for brukerne å levere konsekvent høykvalitets anbud og forslag med letthet, uten å kaste bort tid på formatering eller kopiering/liming av CV-er, resuméer og case-studier.

CV Partner ble lansert i 2012 og har siden blitt en ledende løsning for forvaltning av CV-er, resuméer og case-studier for profesjonelle tjenesteselskaper over hele verden. Med over 450 bedriftskunder i 35 land, tilbyr CV Partner skreddersydde løsninger for ulike bransjer, inkludert IT-konsulenter, ledelseskonsulenter, ingeniørvirksomheter, byggebransjen og juss. Selskapet legger vekt på innovasjon, sikkerhet og brukervennlighet i sin tilnærming til produktutvikling.

Samarbeidet med Cobrief vil innebære integrasjon av CV Partners funksjoner i Cobriefs system. Dette vil tillate brukerne å matche relevante CV-er og referanseprosjekter direkte mot anbudene i Cobrief. Målet er å forenkle og automatisere anbudsprosessen. Lanseringen av denne integrasjonen er planlagt til neste uke og vil være tilgjengelig for alle Cobriefs kunder.

Vi møtte Erling, Nicolai, Andreas og resten av teamet i CV Partner på Mesh Community allerede tilbake i 2016. Det er ekstra gøy å endelig kunne samarbeide om et felles prosjekt!

- Jonas Klafstad

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg