Kundeannonsering

Data Respons velger Cobrief

5. mars 2024

Data Respons er et teknologiselskap som spesialiserer seg på å levere innovative løsninger og tjenester innen områdene programvareutvikling, innebygde systemer, IoT, og industridigitalisering. Med en sterk tilstedeværelse i Norden og Tyskland, jobber selskapet tett med kunder i komplekse teknologiprosjekter og bidrar til digital transformasjon i ulike industrier.

Data Respons valgte Cobrief fordi de ser integrasjonen av et AI-verktøy for anbudsprosesser som en avgjørende faktor for å forbedre både økonomisk vekst og operasjonell effektivitet. Ved å automatisere den arbeidskrevende prosessen med å identifisere og evaluere anbudsmuligheter, kan de nå allokere ressursene sine mer effektivt og håndtere flere oppgaver parallelt.

Å integrere et AI-verktøy for anbud, slik Cobrief gjør det, tror vi er et godt skritt mot å øke sannsynligheten for økonomisk vekst og garantert et skritt mot å forbedre operasjonell effektivitet. Ved å automatisere den arbeidskrevende prosessen med å identifisere og evaluere anbudsmuligheter kan vi bruke kreftene våre i flere retninger samtidig.

- Sebastian Eidem

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg