Nytt i Cobrief

Innboks, redesign og supersøk

4. april 2024

I mars har vi introdusert en helt ny innboks som forenkler oversikten over anbud du vurderer og arbeider med, og en nyttig kalenderoversikt med frister. Videre har vi redesignet konkurransesiden, gjort navigasjonen i systemet enklere, og lansert en ny søkefunksjon.

📥 Innboks

Nå samler vi alle nye anbud for deg på ett sted i innboksen. Her kan du enkelt velge om du vil lagre et anbud for vurdering, eller skjule det hvis det ikke er aktuelt. Det beste av alt er at innboksen lærer mer jo mer du bruker den, noe som hjelper Cobrief med å foreslå anbud som passer bedre for selskapet ditt.

Sammen med lanseringen av innboksen, blir også statusene "Vurderes" og "Utarbeides" introdusert. Disse statusene gir mulighet for god kontroll over hvilke anbud selskapet jobber med til enhver tid, og bidrar til en god flyt i arbeidsprosessen.

📅 Kalender med frister

På høyre side i Cobrief finner du nå en ny kalenderfunksjon. Denne viser alle frister for anbud, enten du har lagret dem til vurdering eller utarbeidelse. I tillegg til å presentere fristene, fungerer kalenderen også som hurtiglenker direkte til det aktuelle anbudet. Ved å klikke på et anbud, vil kalenderen erstattes med en tidslinje som viser fristene for det spesifikke anbudet.

✨ Ny konkurranseside

Vi har redesignet konkurransesiden for å presentere mer informasjon om anbudet på en strukturert og oversiktlig måte. Øverst finner du fortsatt vår AI-oppsummering av anbudet, som nå har fått navnet "Vår brief". Briefen har også blitt forbedret og mer detaljert, slik at du raskt kan vurdere om du skal fortsette med anbudet.

I de følgende seksjonene har vi samlet og strukturert all relevant informasjon for å gjøre navigasjonen enkel, uten unødvendig støy. Hvis du ønsker mer informasjon om anbudet, eller ønsker å opprette et tilbud, har vi gjort det enkelt for deg å hente dokumentpakken, som vi selvfølgelig skanner gjennom med AI.

🔎 Supersøk

Inspirert av våre venner i Fiken, introduserer vi nå en helt ny søkefunksjon i Cobrief kalt "Supersøk", som er plassert øverst i midten av systemet. Du kan raskt og enkelt søke etter konkurranser, leverandører og innkjøpere med en forhåndsvisning av dine treff. I den kommende perioden vil vi også utvide Supersøk til å inkludere en rekke AI-funksjoner, så det er bare å glede seg.

🗓️ Neste måned

Neste måned blir svært spennende. Vi kan hinte om generative AI-funksjoner for anbudsskrivning som en del av utarbeidelsen i Cobrief. Vi tror virkelig at dette vil være en game-changer for mange, og en sentral del av vårt mål om å forenkle og automatisere anbudsprosessen.

Har du et forslag til funksjonalitet i Cobrief, eller har du opplevd friksjon i anbudsprosessen? Send oss en melding via chatten nederst til høyre på denne siden, så skal vi forenkle for deg!

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg