Kundeannonsering

Minnesota velger Cobrief

5. april 2024

Minnesota Brand Agency er et byrå som spesialiserer seg på merkevarebygging og har et sterkt fokus på å skape varige inntrykk og verdier for sine klienter gjennom strategisk og visuell kommunikasjon. De tilbyr en rekke tjenester inkludert korporativ identitet, lanseringer, sosiale og digitale kampanjer, reklamekampanjer, nettsideutvikling, merkevarestemme, grafisk design, filmproduksjon, animasjon, fortelling og lyddesign. Gjennom effektiv merkevareforvaltning sikrer de merkevarens posisjon i markedet ved å øke bevisstheten, levere konsistente merkebudskap, og bygge merkevarekapital

Minnesota Brand Agency valgte å implementere Cobrief av flere viktige årsaker. For oss tilbyr Cobrief en enestående mulighet til å få bedre oversikt over anbud som er relevante for oss, samt å håndtere alle tilhørende dokumenter enkelt.

Ved å ha alt lett tilgjengelig og søkbart på ett sted, slipper vi nå å skrive ut og håndtere fysiske dokumenter som ofte kan føre til rot og forvirring. Integrasjon med AI-teknologi sparer teamet betydelig med tid og minimerer frustrasjonen knyttet til anbudsjobbing.

Alt i alt fører implementeringen av Cobrief til store besparelser både i tid og frustrasjon for Minnesota Brand Agency.

- Christina Øverland Engelsen

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg