Kundeannonsering

Northern Beat velger Cobrief

7. desember 2023

Northern Beat velger Cobrief

Northern Beat er et fremtredende norsk digitalt byrå som fokuserer på å skape brukeropplevelser som engasjerer og begeistrer, ved å integrere brukervennlig design, interaksjonsdesign og informasjonsarkitektur. Deres tilnærming går utover tradisjonell prosjektledelse; de vektlegger et langsiktig samarbeid med sine kunder for å kontinuerlig forbedre og tilpasse digitale løsninger til skiftende behov og teknologiske trender.

Valget av Cobrief som verktøy for å håndtere anbud understreker denne forpliktelsen til kontinuerlig forbedring og effektivitet. Ørjan Segtnan Clausen, daglig leder i Northern Beat, fremhever Cobrief som en god ressurs i deres arbeid med offentlige anbud. Han påpeker at selv om anbudsprosesser sjelden forbindes med glede, har Cobrief spilt en stor rolle i å forenkle og automatisere anbudsarbeidet.

Jeg har hatt muligheten til å teste ut verktøyet en kort tid nå, og om det ikke akkurat har gitt meg glede å jobbe med anbud, så har det i alle fall gitt meg mye hjelp i prosessen.

- Ørjan Setgnan Clausen

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg