Kundeannonsering

NXT Oslo velger Cobrief

21. mars 2024

NXT Oslo er et dynamisk reklame-, digital- og designbyrå, med mål om å løse kommunikasjonsutfordringer på en enkel og effektiv måte. De forenkler det komplekse i en uklar medieverden, og tilbyr et bredt spekter av tjenester for å skape verdi for kundene. Med spesialister innen strategi, kreativitet, digitalt og produksjon, jobber NXT Oslo tett med kundene for å levere unike løsninger. I 2023 kjøpte NXT Oslo designbyrået Uniform, og styrket sin posisjon i markedet. Sammen vil de tilby komplette løsninger innen kommunikasjon, reklame, digital markedsføring og design. Uniform ble en del av NXT, men beholdt sin egen merkevare.

De valgte Cobrief for å effektivisere og forbedre anbudsprosessene. Ved å implementere Cobrief har NXT Oslo og Uniform funnet en bedre måte å jobbe med anbud på, noe som gjør det enklere for dem å være treffsikre og dermed mer konkurransedyktige.

NXT Oslo og Uniform har lenge snakket om og hatt et ønske om å jobbe mer effektivt i anbudsprosesser, og med Cobrief er vi på riktig spor. Nå blir det enklere å henge med og være mer treffsikre i anbudsprosessen, dette gjør oss også mer konkurransedyktige.

- Erik Johnsen

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg