Nytt i Cobrief

Relevanspoeng, søkefunksjon og onboarding

29. februar 2024

I februar fokuserte vi på å forbedre anbudssøk og -matching, samt forenkle oppstarten i Cobrief. Vi lanserte "relevanspoeng" for å vise anbudsrelevansen, forbedret søk og filtrering, og introduserte en ny onboarding som tar bare 3 minutter, uten behov for anbudskunnskap eller integrasjonsoppsett.

💯 Relevanspoeng

Få innsikt om anbudets relevans for ditt selskap via en poengsum basert på tjenester, kompetanse/nøkkelord, og CPV-koder du har lagt inn. Klikk på poengene for å se grunnlaget, og fjern irrelevante CPV-koder eller nøkkelord.

Vi har også lansert en funksjon som gjør det mulig å bruke relevanspoeng som et filter i varslingene. Med andre ord, kan Cobrief filtrere ut irrelevante anbud, selv om du i utgangspunktet har et bredt søk.

🔎 Bedre søkefunksjon

Søkefunksjonen i Cobrief har blitt oppgradert med nye funksjoner for å øke nøyaktigheten. Du finner disse funksjonene i innstillinger etter at du har logget inn.

  • Tjenesteområder: Cobrief foreslår tjenesteområder basert på informasjon fra Brønnøysund, men du har imidlertid også muligheten til å søke i katalogen over alle tjenesteområder. Disse fungerer som grupper med CPV-koder, og hjelper Cobrief gi gode resultater i søkefunksjonen.
  • Kompetanse/nøkkelord: Cobrief foreslår nøkkelord basert på valgte tjenesteområder, men du har også muligheten til å legge til dine egne nøkkelord. Velg nøkkelord som reflekterer selskapets kompetanse, ettersom disse brukes for avanserte søk i anbudsutlysninger og påvirker relevansen for hvert anbud.

Tips: Fra 02:16 i videoen lengre ned i denne artikkelen, kan du se hvordan de nye søkeinnstillingene fungerer.

⏳ Ny onboarding på 3 minutter!

Kom i gang med Cobrief for å optimere anbudsarbeidet ditt i bare 3 minutter, uten behov for forhåndskunnskap om anbud eller konfigurasjon av integrasjoner.

  1. Logg på med din Google- eller Microsoft-konto.
  2. Finn ditt selskap i Brønnøysund-registeret.
  3. Velg tjenesteområdene dere tilbyr fra våre anbefalinger.
  4. Velg fra de foreslåtte nøkkelordene.
  5. Du er klar til å starte 🎉

Se gjennomgang av den nye onboardingen i videoen under.

⚙️ Kvalitet og hastighet

Mange kvalitetsforbedringer er implementert under panseret for å sikre en mer stabil og bedre brukeropplevelse. Dette inkluderer en forbedret løsning for å oppdage endringer i utlysninger, vise utlysningens historikk, og varsle om endringer på en mer effektiv måte.

🗓️ Neste måned

Neste måned vil vi lansere en oppdatert tolkningsside. Denne siden vil gi deg nødvendig informasjon for å tolke anbudet på en enklere måte. Vi vil også vise alle endringene som har blitt gjort siden utlysningen først ble publisert.

Har du et forslag til funksjonalitet i Cobrief, eller har du opplevd friksjon i anbudsprosessen? Send oss en melding via chatten nederst til høyre på denne siden, så skal vi forenkle for deg!

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg