Kundeannonsering

Rolf velger Cobrief

6. mai 2024

Rolf er en ledende plattform for digital opplæring i brannvern og beredskap, som fokuserer på å levere livsviktig kunnskap om tiltak for å redde mennesker i fare, varsle, slukke og begrense røykutvikling. Kurset er skreddersydd for en rekke målgrupper, inkludert ansatte i bedrifter, institusjoner, sameier eller borettslag, og tilbyr praktisk opplæring gjennom opplæringsvideoer med praktiske eksempler​​​​​​.

Rolf valgte Cobrief for å gjøre anbudsprosessen rundt kurs i brannvern og beredskap for sykehjem, skoler og andre institusjoner enklere og mer oversiktlig. Plattformen tilbyr en intuitiv løsning som effektiviserer en tidligere uoversiktlig og vanskelig prosess, noe som er spesielt verdifullt i en sektor hvor slike kurs er lovpålagt.

Norske sykehjem, skoler og andre institusjoner er lovpålagt å gjennomføre kurs i brannvern og beredskap. Når de går ut på anbud, får vi hjelp av Cobrief. Plattformen er svært intuitiv og forenkler en prosess som tidligere har vært uoversiktlig og vanskelig å manøvrere.

Rolf Nordberg

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg