Kundeannonsering

Trigger velger Cobrief

10. januar 2024

Trigger velger Cobrief

Trigger Oslo er et av Europas beste kommunikasjonsbyråer, som utmerker seg ved å skape kreative løsninger som engasjerer og har betydning i menneskers liv. Deres tilnærming er innsiktsbasert og strategisk, med fokus på å utvikle og styrke kundens posisjon gjennom ulike kommunikasjonskonsepter og -kanaler.

Valget av Cobrief som verktøy for å håndtere offentlige anbud var viktig for å gjøre anbudsprosessen enklere og mer treffsikker. Samtidig er det nyttig at systemet lærer og forbedrer seg kontinuerlig, understreker Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger. De setter spesielt pris på Cobriefs tilnærming til kundeinvolvering og evnen til å holde kundene oppdatert om nye forbedringer.

Offentlige anbud er viktig, men også krevende. Det er skikkelig spennende å være med å se hvordan disse prosessene kan gjøres enklere, og ikke minst mer treffsikre. At vi kan lære underveis og stadig bli bedre er alltid nyttig.

Gjengen i Cobrief lærer fort og har allerede gjort mye som vi ser kan gjøre hverdagen vår litt lettere. Vi liker spesielt godt at de hele tiden holder oss oppdatert om nye forbedringer og at de involverer oss hele veien, slik at vi kan bidra med hva vi savner for å gjøre anbudsprosessene mer effektive.

Cobrief hjelper oss slik at vi kan konsentrere oss om det vi er gode på, og slippe å stresse med alt det formelle som må være på plass.

- Bente Kvam Kristoffersen

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg