Nytt i Cobrief

Utarbeidelse, innsiktsmodul og CV Partner-integrasjon

31. januar 2024

Utviklingen i Cobrief går raskt, og i januar har vi lansert mange nye funksjoner. Blant annet har vi gjennomført en stor oppgradering av utarbeidelsessteget, introdusert en ny innsiktsmodul, lansert første versjon av integrasjonen med CV Partner, forbedret valg og filtrering av CPV-koder, og gjort chat-støtte tilgjengelig direkte i applikasjonen.

Utarbeidelse har fått en oppgradering

Når du har funnet og tolket anbudet du vil gi tilbud på, er det på tide å lage selve tilbudet. Mange ønsker å gjøre prosessen mer effektiv og enklere ved å gjenbruke tidligere anbudsdokumenter. Derfor har vi oppgradert utarbeidelsessteget i Cobrief.

Noen høydepunkter:

  • Du blir guidet gjennom en fire-stegs prosess for å raskt vite hva du skal gjøre til enhver tid.
  • Cobrief foreslår dokumenter du må fylle ut, og henter frem dokumenter fra tidligere anbudsprosesser for gjenbruk.
  • Når anbudet er ferdig utarbeidet, kan du laste ned alle dokumentene samlet. Vi vil guide deg til hvor du skal levere anbudet.

Innsiktsmodul

Få innsikt i trender og konkurrenter i anbudsmarkedet fra de siste 10 årene. Nå kan du også søke opp både oppdragsgivere og tilbydere – med andre ord et godt verktøy for å utføre konkurrentanalyse.

Integrasjon med CV Partner

Første versjon av CV Partner-integrasjonen er nå klar. Nå kan du få forslag til relevante CV-er som passer til anbudet du ser på. Denne nye funksjonen gjør det enklere å vurdere om du har de riktige ressursene for å kvalifisere deg til anbudet.

Gi tilbakemeldinger direkte i systemet

Vi ønsker å være lett tilgjengelige for våre kunder. Hvis du har produktønsker, oppdager feil eller bare har et kort spørsmål eller innspill, har vi lagt til en chatfunksjon som du finner nederst til høyre i applikasjonen for rask tilbakemelding.

Cobrief AI

Nå finner du Cobrief AI øverst til høyre i applikasjonen, der du blir veiledet gjennom alle stegene av anbudsprosessen. Still generelle spørsmål om anbud, eller la Cobrief hente ut informasjon direkte fra anbudspakken. Du kan også åpne Cobrief AI ved å bruke Command + K (på Mac) eller CTRL + K (på Windows).

Vi gleder oss til å lansere flere nyheter de neste ukene, blant annet en enda smartere anbudsmatching basert på kompetansen i selskapet ditt.

Få en demo

Vi viser deg gjerne hvordan Cobrief fungerer!
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Ops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Ved å oppgi e-posten din aksepterer du å motta oppdateringer om produktet.

Flere innlegg